Elérhetőségeink:
Tel: +36-30-534-2072
Fax: +36-1-409-0027
E-mail:

Árajánlat

Csillaggal *jelölt mezők kitöltése kötelező

Amennyiben az alábbi űrlapon minél több információt ad meg, annál pontosabban tudunk árajánlatot mondani már az első kapcsolatfelvételkor.

Kapcsolat


Csomagajánlatok


Honlapkészítés


Design


Keresőmarketing


Egyéb

Kérem írja be a fenti betűket a mellette lévő mezőbe. Új kódot kérhet, az 'Új kód' linkre kattintva.

Honlapkészítés

A mai világban egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen az internetes jelenlét. Egy minőségi, keresőbarát, jól optimalizált weblap az idő elteltével csak egyre hatékonyabb és jobb lesz, míg az offline (nyomtatott) megjelenés csak kampányszerű. Tartson velünk, ha kíváncsi csomagajánlatainkra! Szolgáltatásunk mindenki számára elérhető áron van kitalálva.

Keresőoptimalizálás

Ha már elindított egy honlapot, érdemes a keresőmotorok (pl. Google, Yahoo, Bing) természetes találataiban rejlő lehetőségeket kihasználni. A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO) a keresőmarketing egyik leghatékonyabb, legolcsóbb és emellett a legtöbb értékes látogatót eredményező módszere.

Grafika

A vizualitás élménye éppolyan lényeges szempont az üzleti életben, mint maga a tartalmi mondanivaló, hiszen az ügyfelek az első benyomás alapján formálnak véleményt cégéről. Részletes ismertetőnkből megtudhatja, milyen felületeket ajánlott arculatra szabni a profi megjelenéshez, illetve milyen egyedileg tervezett hirdetési kreatívokat kínálunk.