Elérhetőségeink:
Tel: +36-30-534-2072
Fax: +36-1-409-0027
E-mail:

Reklámtervezés

Egy terméket, vagy szolgáltatást eladni manapság nem egyszerű feladat, különösképpen ha a célközönség nem is tud róla. Azonban weboldalakon, webkatalógusokban, akár üzletekben, vagy bármely más területen ez megtehető. A teljesség igénye nélkül néhány hirdetési forma:

 • Online hirdetés:
  • Bannerek
 • Offline hirdetések:
  • Szórólap
  • Plakát
  • Poszter
  • Járműreklám
  • Emblémázott pólók
  • Molinó

A megvalósítható lehetőségeknek csak az Ön igénye szab határt.

Bannerek

A banner (reklám / szalaghirdetés) az egyik legelterjedtebb online hirdetési forma, melynek alapvetően két típusa van: statikus banner (jpg, gif, stb.) - csak egyetlen képből álló, vagy dinamikus banner (animált gif, flash animácó) - amely váltakozó képek sorozatából épül fel. Stílusa magában hordozza a cég kreatív arculati elemeit, rákattintva a látogató a hirdető cég weboldalára jut.

A bannereket megrendelheti egyenként is, vagy csomagban. Kérésre egyedi ajánlatot is készítünk!

 
  Banner-Stat
[1db statikus kép]
Banner-Gif
[1db statikus vagy animált gif]
Banner-Flash
[1db flash animáció]
Banner-XL
Statikus kép 1db
Gif 1db
Flash 1db
Ár 7.900
FT +Áfa
9.000
FT +Áfa
25.000
FT +Áfa
39.000
FT +Áfa

A kreatívkészítés ügymenetéről itt olvashat bővebben.

Honlapkészítés

A mai világban egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen az internetes jelenlét. Egy minőségi, keresőbarát, jól optimalizált weblap az idő elteltével csak egyre hatékonyabb és jobb lesz, míg az offline (nyomtatott) megjelenés csak kampányszerű. Tartson velünk, ha kíváncsi csomagajánlatainkra! Szolgáltatásunk mindenki számára elérhető áron van kitalálva.

Keresőoptimalizálás

Ha már elindított egy honlapot, érdemes a keresőmotorok (pl. Google, Yahoo, Bing) természetes találataiban rejlő lehetőségeket kihasználni. A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO) a keresőmarketing egyik leghatékonyabb, legolcsóbb és emellett a legtöbb értékes látogatót eredményező módszere.

Grafika

A vizualitás élménye éppolyan lényeges szempont az üzleti életben, mint maga a tartalmi mondanivaló, hiszen az ügyfelek az első benyomás alapján formálnak véleményt cégéről. Részletes ismertetőnkből megtudhatja, milyen felületeket ajánlott arculatra szabni a profi megjelenéshez, illetve milyen egyedileg tervezett hirdetési kreatívokat kínálunk.