Elérhetőségeink:
Tel: +36-30-534-2072
Fax: +36-1-409-0027
E-mail:

Honlapkészítés

A honlapkészítés első ránézésre nagyon egyszerű feladatnak tűnhet, hisz ki ne tudna cikket írni, képet feltölteni, sablont rajzolni. Azonban ennél jóval többről van szó, hacsak nem egy, az internet zugában eldugott weboldalt szeretnénk, hanem egy igényes megjelenésű keresőoptimalizált honlapot, amit a Google is megtalál, sőt mi több a találati listák élére helyez.

Amit kínálunk

Az általunk készített honlapok jellemzői:

 • Google keresőmotor iránymutatásának betartása
 • keresőbarát url-ek
 • gyorsan betöltődő oldalak
 • zárt kódú tartalomkezelő rendszer
 • kompatibilitás a legtöbb böngészővel (ie7+, firefox, safari, chrome, stb.)
 • W3C szabványoknak megfelelő css és html kód

A tartalomkezelő rendszerünk sajátosságai:

 • könnyen tanulható
 • menüpontok egyszerűen kezelhetők
 • lehetőség van a rejtett/védett menüpontok létrehozására
 • a tartalom módosítható word-höz hasonló szövegszerkesztővel
 • mód van a kapcsolódó cikkek listázására
 • fájlok (képek, dokumentumok, videók) feltöltése lehetséges
 • modulokkal bővíthető (képgaléria, hírlevél, stb.)
 • kiegészíthető egyedi fejlesztésekkel

Miért jó a tartalomkezelő rendszer?

Nincs szüksége programozóra ahhoz, hogy honlapja tartalmát módosítsa, frissítse. Csupán be kell jelentkeznie a rendszerbe, és az erre kialakított adminisztrációs felületen a szövegszerkesztők eszköztárában megszokott funkciókkal könnyen és ingyen szerkesztheti az adott tartalmi elemeket.

Tekintse meg ajánlatainkat (webkezdő-csomagok, webhaladó-csomagok), válassza ki az Önnek legtesthezállóbb honlapkészítési megoldást. Amennyiben nem találja meg az elképzelésének legmegfelelőbb konstrukciót, kérjen egyedi árajánlatot.

A honlapkészítés folyamata

A sikeres honlapkészítéshez a következő, már jól bevált lépéseket szükséges végigjárnunk:

1.
Kapcsolatfelvétel
Ha felkeltettük érdeklődését vagy csupán a kíváncsiság vezérli, várjuk jelentkezését! Készséges csapatunk egész nap áll rendelkezésére a honlapkészítés további részleteivel.
2.
Követelmények felmérése
Kérjük, figyelmesen töltse ki az űrlap mezőit, hogy minél több hasznos információhoz jussunk az Ön igényeivel kapcsolatban. Ha saját ötlete van vagy bármilyen más egyedi kérése a honlapkészítést illetően, bátran jelezze felénk!
3.
Ajánlat
A rendelést követően kidolgozunk egy árajánlatot és részletes megvalósítási tervet, majd a lehető leggyorsabban elküldjük Önnek. Szükség esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot.
4.
Szerződés
Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, a szerződést aláírva vissza kell juttatnia hozzánk.
5a.
Weboldal létrehozása
Webkezdő-csomagok
Miután a szerződés egy aláírt példányát megkaptuk, elkezdjük a munkálatokat. A szerződésben meghatározott feltételeknek és igényeknek eleget téve létrehozzuk az oldalt.
5b.
Arculat kialakítása
Webhaladó-csomagok
A szerződés aláírásával - a  felmért igények és követelmények alapján - nekilátunk kidolgozni az oldalstruktúrát. A struktúra közös egyeztetése és véglegesítése után elkészítjük a honlap design-t. A design függ a logótól is amennyiben van, ha nincs, akkor először azt készítjük el és utána az oldal arculatát. A logó- és a weboldal design-jának végleges verziója többszöri egyeztetés után ölt formát. Ezt célszerű minél előbb véglegesíteni, hiszen a későbbiek folyamán egy kisebb átalakítás is nagy munkát eredményezhet.
6.
Átadás és utómunkálatok
A tartalmak és a képek feltöltése után - Önnel egyeztetve illetve a még kérdéses egyedi igényeket letisztázva - átadjuk a honlapot.

Honlapkészítés után

 
Karbantartás
Honlapkészítés után sem hagyjuk magára, igény esetén karbantartjuk weboldalát.
 
Keresőoptimalizálás
A keresőoptimalizálás során honlapját a Google találati listájában minél előrébb pozicionáljuk, és több weboldalra regisztráljuk.
 
Webanalitika
Látogatói aktivitás teljes elemzésére illetve a legmélyebb összefüggések feltárására alkalmazzuk. A Google Analytics segítségével pontosan nyomon követhetjük, hogyan teljesít a honlapja.

Webkezdő-csomagok

Azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik egyszerű és gyorsan elkészíthető tartalommal szeretnének felkerülni a világhálóra, illetve ha a honlap tartalma ritkán frissül, azaz minimális karbantartást igényel. Módosítani csak a fejlesztő tudja, szerkesztő program szükséges hozzá.

Webhaladó-csomagok

A webkezdő-csomagok lehetőséget kínálnak Önnek, hogy a honlap tartalmát egy jelszóval védett, szövegszerkesztőhöz hasonló adminisztrációs (admin) felületen ingyen, programozói szakértelem nélkül szerkessze. Ez a megoldás akkor javasolt, ha honlapját szeretné kézben tartani, illetve ha a tartalom sűrűn változik.

Keresőoptimalizálás

Ha már elindított egy honlapot, érdemes a keresőmotorok (pl. Google, Yahoo, Bing) természetes találataiban rejlő lehetőségeket kihasználni. A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO) a keresőmarketing egyik leghatékonyabb, legolcsóbb és emellett a legtöbb értékes látogatót eredményező módszere.