Elérhetőségeink:
Tel: +36-30-534-2072
Fax: +36-1-409-0027
E-mail:

Webhaladó-csomagok

Az alábbi honlapkészítési csomagok lehetőséget kínálnak Önnek, hogy a honlap tartalmát egy jelszóval védett, szövegszerkesztőhöz hasonló adminisztrációs (admin) felületen ingyen, programozói szakértelem nélkül szerkessze. Ez a megoldás akkor ajánlott, ha honlapját szeretné kézben tartani, illetve ha a tartalom sűrűn változik.

 
  Web-XL Egyéni Web-XL Admin Web-XL Katalógus Web-XL Portál
Design        
sablon vagy egyedi design
Logótervezés 3 variáció 3 variáció 6 variáció 6 variáció
Animált fejléc képrotátor képrotátor képrotátor képrotátor
Oldalak száma korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
Menüpontok száma korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
Webszövegírás *        
Képek száma max 10 max 10 max 10 max 10
Keresőoptimalizálás        
Webanalitika        
Nyelvi mutáció **
(OPCIONÁLIS)
+1 +1 +1 +2
Kapcsolatfelvétel,
e-mail küldés
       
Képgaléria        
Vendégkönyv        
Komment        
Szavazó        
Hírlevél        
Blog        
Regisztráció        
Fórum        
Termékbemutató        
Akciók        
Ajánlatkérő        
Termék admin        
Termékkategória szerkesztő        
Tartalomkezelő        
Ár 95.000
FT-tól (+Áfa)
105.000
FT-tól (+Áfa)
175.000
FT-tól (+Áfa)
295.000
FT-tól (+Áfa)
Az általunk készített honlapok jellemzőiről, a honlapkészítés ügymenetéről itt olvashat bővebben.
Design, logó: Az előre elkészített weblap sablonjaink kínálatából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben cége már rendelkezik logóval, a webdesign színvilágát ahhoz igazítjuk. Erre vonatkozóan útmutatást adunk, mivel a mi érdekünk is a szép, ízléses arculat kialakítása. Ugyanakkor Önnek módja van a csomagokban meghatározott számú logóvariáció közül választani illetve grafikusunkkal együttműködve saját elképzelése szerint honlapjának egy teljesen egyedi, izgalmas külsőt tervezni.
Web-XL Egyéni: Az oldal tulajdonosa maga állítja be a menüpontokat, valamint maga tölti fel a menüpontokhoz tartozó cikkeket és képeket. A tartalomkezelő rendszerhez segítségül dokumentációt biztosítunk. Az adminisztrációs felület kezelésének elsajátítása nem tart tovább öt percnél.
Web-XL Admin: A megrendelő ránk bízza a 15 menüponthoz tartozó cikkek feltöltését. Egyedi igény szerint további (15+) cikkek feltöltése is lehetséges. Ezt kérjük előre jelezni.
Web-XL Katalógus: A menüpontok- és a hozzájuk tartozó cikkek feltöltésén, vagy módosításán túl az oldal tulajdonosának lehetősége van katalógus létrehozására is, mindez programozói ismeretek nélkül.
Web-XL Portál: Elsősorban azoknak ajánlott, akik kapcsolatot szeretnének tartani az ügyfeleikkel blogon és fórumokon keresztül, havi vagy heti rendszerességgel küldenek ki hírleveleket. Egy saját közösség kialakításának számtalan előnye van, többek között megtudhatja, mit gondolnak mások egy adott témáról, szolgáltatásáról, termékről.
*Webszöveg: Ha nincs elképzelése, ötlete a honlapja tartalmát illetően, nem tudja hogyan vágjon bele, vagy nincs rá ideje, forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk.
**Nyelvi mutáció: A többnyelvű modulunk alkalmat kínál Önnek, hogy honlapját további nyelveken is megjelenítse látogatói számára. Miután ez egy opcionális (nem kötelező) lehetőség, erre vonatkozó igényét előre jelezze!

Webkezdő-csomagok

Azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik egyszerű és gyorsan elkészíthető tartalommal szeretnének felkerülni a világhálóra, illetve ha a honlap tartalma ritkán frissül, azaz minimális karbantartást igényel. Módosítani csak a fejlesztő tudja, szerkesztő program szükséges hozzá.

Grafika

A vizualitás élménye éppolyan lényeges szempont az üzleti életben, mint maga a tartalmi mondanivaló, hiszen az ügyfelek az első benyomás alapján formálnak véleményt cégéről. Részletes ismertetőnkből megtudhatja, milyen felületeket ajánlott arculatra szabni a profi megjelenéshez, illetve milyen egyedileg tervezett hirdetési kreatívokat kínálunk.

Banner

A banner (reklám / szalaghirdetés) az egyik legelterjedtebb online hirdetési forma, melynek alapvetően két típusa van: statikus banner (jpg, gif, stb.) - csak egyetlen képből álló, vagy dinamikus banner (animált gif, flash animácó) - amely váltakozó képek sorozatából épül fel. Stílusa magában hordozza a cég kreatív arculati elemeit, rákattintva a látogató a hirdető cég weboldalára jut.