Elérhetőségeink:
Tel: +36-30-534-2072
Fax: +36-1-409-0027
E-mail:

Webkezdő-csomagok

A következő honlapkészítési megoldásokat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik egyszerű és gyorsan elkészíthető tartalommal szeretnének felkerülni a világhálóra, illetve ha az oldal tartalma ritkán frissül, azaz minimális karbantartást igényel. Módosítani csak a fejlesztő tudja, szerkesztő program szükséges hozzá.

 
  Web-S Web-M Web-L
Design sablon sablon sablon vagy egyedi design
Logótervezés     3 variáció
Animált fejléc      
Oldalak száma * max 5 max 10 max 10
Menüpontok száma * max 5 max 10 max 10
Webszövegírás ** ügyfél ügyfél ügyfél + konzultáció
Képek száma * max 5 max 7 max 7
Keresőoptimalizálás      
Webanalitika      
Nyelvi mutáció ***
(OPCIONÁLIS)
+1 +1 +1
Kapcsolatfelvétel, e-mail küldés      
Képgaléria      
Vendégkönyv      
Hírlevél      
Az általunk készített honlapok jellemzőiről, a honlapkészítés ügymenetéről itt olvashat bővebben.
Design, logó: Az előre elkészített weblap sablonjaink kínálatából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben cége már rendelkezik logóval, a webdesign színvilágát ahhoz igazítjuk. Erre vonatkozóan útmutatást adunk, mivel a mi érdekünk is a szép, ízléses arculat kialakítása. A Web-L csomagnál Önnek módja van 3 logóvariáció közül választani illetve grafikusunkkal együttműködve saját elképzelése szerint honlapjának egy teljesen egyedi, izgalmas külsőt tervezni.
Web-S és Web-M csomag: Az oldal a lehető legkisebb költséggel kerül föl a világhálóra. Tartalma állandó, azaz nincs havi vagy heti rendszerességű változtatás.
Web-L csomag: A weboldal tartalmának megjelenítésén túl lehetőség van havi vagy heti gyakoriságú hírlevélküldésre, valamint visszajelzések fogadására a vendégkönyvön keresztül.
*Oldalak, képek, menüpontok: A fenti csomagokban foglalt oldalak-, képek-, menüpontok száma természetesen bővíthető. Egyedi igényét jelezze felénk, és mi személyre szabott árajánlatot adunk.
**Webszöveg: Ha nincs elképzelése, ötlete a honlapja tartalmát illetően, nem tudja hogyan vágjon bele, vagy nincs rá ideje, forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk.
***Nyelvi mutáció: A többnyelvű modulunk alkalmat kínál Önnek, hogy honlapját további nyelveken is megjelenítse látogatói számára. Miután ez egy opcionális (nem kötelező) lehetőség, erre vonatkozó igényét előre jelezze!

Webhaladó-csomagok

A webkezdő-csomagok lehetőséget kínálnak Önnek, hogy a honlap tartalmát egy jelszóval védett, szövegszerkesztőhöz hasonló adminisztrációs (admin) felületen ingyen, programozói szakértelem nélkül szerkessze. Ez a megoldás akkor javasolt, ha honlapját szeretné kézben tartani, illetve ha a tartalom sűrűn változik.

Grafika

A vizualitás élménye éppolyan lényeges szempont az üzleti életben, mint maga a tartalmi mondanivaló, hiszen az ügyfelek az első benyomás alapján formálnak véleményt cégéről. Részletes ismertetőnkből megtudhatja, milyen felületeket ajánlott arculatra szabni a profi megjelenéshez, illetve milyen egyedileg tervezett hirdetési kreatívokat kínálunk.

Banner

A banner (reklám / szalaghirdetés) az egyik legelterjedtebb online hirdetési forma, melynek alapvetően két típusa van: statikus banner (jpg, gif, stb.) - csak egyetlen képből álló, vagy dinamikus banner (animált gif, flash animácó) - amely váltakozó képek sorozatából épül fel. Stílusa magában hordozza a cég kreatív arculati elemeit, rákattintva a látogató a hirdető cég weboldalára jut.